Ecco

Ecco er et meget populært dansk skomærke, som har fået stor international succes. Det blev grundlagt i 1963 af Karl Toosbuy. Da er stadig et familiefirma, som bygger på samme værdier, som da de startede, da det i dag bliver styret af hans datter Hanni Toosbuy. Ecco har lavet mange forskellige serier, både til mænd, kvinder og børn bla. ecco sko, ecco sandaler og ecco støvler. Ecco Track er en serie produceret og designet kun til mænd. Der findes mange forskellige modeller indenfor denne serie, men man kan overordnede sige, at det er en moderne vandrestøvle. Det vil sige, at den følger alle de sidste trends med design, men samtidig er hårdfør og yderst komfortabel, så man kan tage på lange vandreture uden at komme tilbage med vabler og ømme fødder.

Ecco Biom
Gennem årenes løb har Ecco designet mange forskellige skolinjer til både mænd, kvinder og børn. En af disse serier er Ecco Biom, som er en sportsserie til både mænd, kvinder og børn. Den indbefatter støvler og sneakers, som kan klare enhver vejrlig udfordring. De er desuden super komfortable, og støtter alle de rigtig steder. Det er en oplagt model at vælge, hvis man skal bruge en sko til udendørsaktiviteter såsom vandring eller fysisk arbejde.

Ecco Intrinsic
En af de nyeste kollektioner hedder Ecco Intrinsic. Ecco Intrinsic er en meget moderne sneakers kollektion til mænd og kvinder. Den følger de nyeste tendenser indenfor mode, og bliver holdt i et lækkert og enkelt design. Det er desuden nogle rigtig komfortable sko, som er fantastiske at gå i. Derudover bliver de også lavet af det bedste materiale, så du er sikret en kvalitetssko, som holder længe.